GBRSRB
Početna
Foto
Video
Novosti
Katalozi
Kontakt

Ograde za objekte svinjogojstva

Agrotehnika | Svinjogojstvo | Ograde za objekte svinjogojstva

Od naše robotizovane proizvodnje i razvoja nudimo veći broj sistema prilagođenih tačno prema vašim zahtevima na farmi, u planu izvođenja sastavljenog od: tehnološkog, arhitektonskog, veterinarskog i zootehničkog znanja iz celog sveta. Mi proizvodimo za Vas, ograde koje su optimalne i u standardu sa sadašnjim EU zakonima i jedinstven know-how dokazan u praksi. Kombinacije čelika (cink-pala), od nerđajućeg čelika i plastični delovi sa visokim nivoom proverenog dizajna su materijali koje koristimo. Ograde – podela prostora su prijateljski nastrojene ka životnoj sredini i životinjama. Podela štala prema oblastima:

  • Štale za krmače,
  • Štale za prasiće,
  • Štale za svinje

 

ŠTALE ZA KRMAČE

Nudimo sve elemente za štale tovnih krmača i suprasnih nakon inseminacije, prasnim krmačama ili onima koje su se oprasile sa prasadima. 

EROS- CENTRI - ŠTALA ZA KRMAČE I SUPRASNE KRMAČE NAKON INSEMINACIJE

Klasičan eroscenter

Odličan sistem za individualne i grupne torove-prasilišta, dizajniran za dobrobit životinja tokom veterinarskih operacija. Torovi su raspoređeni da stimulišu funkciju svinje. Izgradnja omogućava lak pristup priplodnih krmača. Eroscenter uvek daje lak ulazak i izlazak životinja. Vrata su dizajnirani za lako otvaranje. Za štale sa uskim hodnicima, predlažemo da na zadnjem delu bude preklopna pregrada, koja olakšava ulazak i izlazak za krmače

  

Intenzivni eroscentar

Specijalne kutije za krmače koje izlaze preko frontalne kapije. Torovi za svinje se nalaze na čelu redova. Na zadnjoj strain svakog tora opremljen je sa dva dela kapije koja omogućava ulaz krmači - idealno za uzgoj, lako za servisiranje i montažu. Dovod i odvod vode cevi uz sistem za hranjenje koji su ugrađeni u prednjem delu barijere.

 

Samo-granična kutija

Dizajniran za lakši ulaz i izlaz za deonice, uz efikasnu upotrebu štale za krmače, posebno podesno u štalama sa uskim hodnicima. Preklopni poklopac u obliku kućišta pomaže krmačipri ulazu i izlazu. Kutija je dizajnirana tako da može da se zatvori bez napuštanje krmače. Izlaz iz kutije je centralno kontrolisan sa izuzetkom krmača koje su odabrane da budu odvedene za proveru, oplodnju ili selekciju.

 

 

Štale za prasne krmače

Štala za prasne krmače su dizajnirane u zavisnosti od tipa štale i tehnologije (male ili velike grupe) i sistema hranjenja, koji mora biti uvek restriktivan.

Multibox sistem

To je moderan sistem štala, kombinujući pojedinačne torove za krmače. Savremeni trendovi idu ka pravljenju štala u velikim grupama, u isto vreme daje mogućnost da se životinje drže u indivdualnim torovima za veterinarsku inspekciju, provere itd u suprotnom krmače su u velikom zaostatku u odnosu na ostale torove To je idealan sistem torova sa dubokim posteljicama ili sa delimično klizavim nivoom sprata. Multibox je očigledna i pouzdana varijanta sa drugim sistemima za štale za slobodne krmače.

Biofix sistem

Ovo je jednostavan sistem štala za krmače u grupama sa odvojenim mestima za ishranu uz pomoć kratke barijere preko koje se pruža određena količina hrane. Pogodan je za tečnu ishranu, kao i suvu ishranu za sisteme koji koriste hranilice i korita. Mogu biti po dužini ili pojedinačno od plastike ili nerđajućeg čelika.

 

Sistem klasičnih torova

Sistem klasičnih torova je napravljen od svih-metala (inok, cink-pala ili lakirani čelik) ili delimično plastičnim oblicima sa zidovima od plastičnih ploča ili sve sa zidnim panelima. Pogodan je za male i velike grupe. Lako je da se podeli u različite oblasti za hranjenje, leganje i separacijuKućice za prašenje – torovi za prašenje

Osnova savremenog razmišljanja je da je za prašenje bez problema neophodno optimalno okruženje, higijenski uslovi i povećan, očuvan imunitet krmače i prasadi. Ovi torovi podstiču dobrobit krmača i prasadi i omogućavaju kompletnu dezinfekciju. Zidovi za razdvajanje su napravljeni od velikih plastičnih ploča sa čeličnim oprugama i cevima.

Takođe nudimo sisteme grejanja, Lairs, hranilice i ostale opreme.

Torovi za prašenje - Classic

Ovo je otvoren kavez za prašenje sa mogućnošću proširenja na zadnjem delu. Torovi su napravljeni od plastičnih ploča u čeličnim ramovima ili potpuno od plastičnih panela


Torovi za prašenje - Top

Luksuzni torovi sa dizajnom sa zatvorenim kavezom na vrhu, sa prostorom za postavku kartica sa informacijama. Konstruisan je od nerđajućeg čelika. Tor je napravljen od plastičnih materija - panela ili plastične table sečen u ramove.

Torovi za prašenje - High

Idealno rešenje za brzu obnovu ili za upotrebu tokom održavanja zgrada. Isporučujemo sa plastičnim ili nerđajućim materijalima od kojih se prave rezervoari za stajnjak.

 

Prostor i udobnost

Torovi za prašenje moraju biti u napravljeni u pravim veličinama i moraju da budu topli i suvi. Zato smo opremili većinu njih sa gnezdima, gde postoji dovoljno prostora za svu prasad i kod najvećih legala. Ovo pruža potpunu kontrolu nad prasadima, optimalnu temperaturu, suvo mesto… Gnezda su napravljena sa izmenjivim plastičnim podom i sa električnim sistemima i sa toplom vodom za grejanje panela i sa svetiljkama. Kavezi su dobro dizajnirani sa sigurnosnim elementima, koji pružaju dovoljno prostora za prasad i bezbednu sredinu prasadi pre napuštanja prasadi i krmače.

 

Higijena u torovima

Obezbeđena je pomoću vrhunskih letvica sa različitim veličinama za prasadi i krmače (plastične, alt čelik ili liveno gvožđe). Krmače i prasad moraju biti u stanju za bezbedno i udobno kretanje, a prašenje bez straha od povrede. Izgradnja torova čini u zadnjem delu imaju 40 mm odvojen prostor u odnosu na prostor gde se nalaze prasad ili možemo instalirati da se vrši uz otvaranje prozora.

Korita

Isporučujemo korita od plastike i nerđajućeg čelika pravog oblika i veličine, u jednoj ili dve verzije za 2 tipa tora. Pojilice za krmače i prasad su instalirani na nerđajućeg čelika sa podesivim zastorima. Korita takođe mogu biti sklopiva

 

TOROVI ZA PRASAD

Klasični torovi

Jednostavni torovi napravljeni od plastike i metala (oblika položenih merdevina) barijere, bez gnezda

 

Torovi sa gnezdima (2-CLIMA torovi)

Torovi u kojima je odlična klima. Zbog toga je jedan deo termostatiran na više temperature u gnezdu-podlozi. Podloga je napravljena od čvrste horizontalne podloge u zadnjem delu i poroznom podlogom u prednjem delu. U kombinaciji sa bočnim panelima napravljenim od plastičnih ploča ili betona, obezbeđuje udoban i miran prostor. Gnezda obezbeđuju veoma brz povraćaj investicije tako što pružaju uštedu energije i ostvarenje higijenskih uslova.

 

 

TOROVI ZA TOVNE SVINJE

Torovi za tov svinja su jednostavni, veliki i lako se instaliraju. Veličina, zatvaranja kapije po punoj širini torova daje dovoljno prostora za manipulaciju i kretanje životinja, kao i uklanjanje stajnjaka.

 

"Combi sistem"

Građevinski sistem zidova čeličnih merdevina i plastičnih panela u svim štalama. Stranice torova su napravljene od dugotrajne plastike u obliku panela. Bilo tečnost za hranjenje ili suva ishrana, ad-lib ili restriktivna hrana - sistem odgovara svim kombinacijama

 

"Standard sistem"

Klasični sistem napravljen od merdevina zavarenih zidova sa cink-presvučenim površinama. Mi možemo da ponudimo u kombinaciji sa nerđajućim čelikom u kolonama.

 

Komponente za svinjogojstvo

Takođe snabdevamo sa grejnim panelima ili lampe sa držačima, nerđajućim čelikom, keramičkim sistemima i od plastike: korita, pojilice, činije za prasad, sve što vam je potrebno za optimalno korišćenje kod torova.

Pronađite nas na: