GBRSRB
Početna
Foto
Video
Novosti
Katalozi
Kontakt

Obrada stajnjaka

Agrotehnika | Svinjogojstvo | Obrada stajnjaka


Sistemi za sakupljanje stajnjaka su deo našeg asortimana za složene sisteme snabdevanja tehnologije proizvodnje biogasa


Čišćenje stajnjaka iz štala

Hidraulični sistemi

Nudimo kompletan sistem za čišćenje stajnjaka izgrađen od stabilnih komponenti. To je stop sistem sa T- pasovanjem i čepovi od PVC materijala, uključujući cevovod do 300 mm prečnika. Dizajnirali smo ceo sistem inkluzivnih kanala, tako da će biti prostor biti apsolutno čist nakon sakupljanja.


Hidromehanički sistemi

Proizvodimo lopate za sakupljanje stajnjaka različitih razmera - hidraulične, kabl i lanac ..


Skladištenje stajnjaka

Osnovna opcija je da se sačuva stajnjak u rezervoarima. U pogledu troškova nadzemni rezervoari su jeftiniji nego onih koji se ukopavaju i lakše se proverava odliv u podzemlje ili kanalizaciju.  Napravili smo sistem rezervoara od čelika (emajlirani) ili od betonskih rezervoara kapaciteta od 3 do 10.000 m3. Opremljeni su sa potpunim sistemom mešanja i sa pumpnim sistemima.

Druga mogućnost je čuvanje u zemlji  u vidu lagune - basena. Razvili smo novi tip konstrukcije lagune sa dvostrukom folijom i mogućnošću provere sistema koji je suštinski stabilniji i lakši u odnosu na jame. Investiciona cena može biti oko 25USD/m3


Pokrovi za rezervoare ili lagune

Pokrovi za rezervoare su jeftiniji od drugih i njen pokrivač je lakše održavati u odnosu na celokupan sistem rezervoara:

  • plutajuća folija
  • šator sistem od folija sa potporom, kod rezervoara sa većim prečnikom
  • metalni pokrovi za rezervoare ili lagune malih poluprečnika

Pronađite nas na: