GBRSRB
Početna
Foto
Video
Novosti
Katalozi
Kontakt

Živinarstvo

Agrotehnika | Živinarstvo


U proteklih 10 godina, živinarstvo je doživelo veliku ekspanziju u većini zemalja. Proizvodnja živinskog mesa na efektivan način i željenog kvaliteta je složen proces i zavisi od mnogo faktora. Govorimo o "industrijalizaciji" proizvodnje živine. Proizvodnja u malim kapacitetima, bez novih procedura i tehnologija je u osnovi nemoguće. Klasična poljoprivredna proizvodnja je praktično uklonjena u živinarstvu. Verovatnoću za uspeh imaju samo potpuno dizajnirane farme, bez kompromisa u tehnologijama, konstrukciji i proceduri. Bez elektronike je već nemoguće obezbediti standarde radi dobijanja visokih rezultata.

Za sve kategorije živine nudimo kompletnu isporuku konstrukcije i tehnoloških šema. Mi smo spremni za isporuku vrhunskih elemenata za ishranu, napajanje vodom, ventilacije i grejanje, sa kontrolnim sistemima, osvetljenjem, prikupljanjem jaja itd,uključujući nove sisteme kao što su sistemi sa kavezima, free ranch sisteme. Sve u vezi sa najnižim troškovima koji imaju za cilj očuvanje uslova za visoke efikasnosti i kvalitet rada. Nove mogućnosti su poboljšani sistemi kamera za proveru direktno u štali sa mogućnošću internet konekcije i prikupljanje podataka od strane WiFi mreže do centralnog kompjutera.

Konstrukcije i tehnologije razvijene od strane naše kompanije, su garancija brže izgradnje, niske cene i visokih rezultata vašeg uzgoja u živinarstvu.

Pronađite nas na: