GBRSRB
Početna
Foto
Video
Novosti
Katalozi
Kontakt

Prerada mleka i mesa

Poljoprivreda - agrotehnika | Prerada mleka i mesa


Bez kvalitetne prerade mesa i mleka na odgovarajućim proizvodima, možemo reći da usled pojave njihove niske klase za skladištenje, dolazi do smanjenja profita i obima posla. Sve veći zahtevi potrošača za kvalitetnim mlečnim proizvodima, i za proizvodima prerada mesa, dovodi do povećanja akcije distributivnih centara, da potražuju ovu vrstu proizvoda. Zato nudimo kompletnu isporuku uključujući projekte, izgradnju i tehnologije za preradu mleka i mesa.

Sve što je bazirano na kvalitetnom sistemu know-how od naših specijalista, mi to možemo uraditi


Objekti za preradu hrane

Projekti i isporuka konstrukcije i tehnologije za preradu mesa, linija za mesare i sistemi za mlekare, uključujući i za mini-mlekare, prodavnice mesa i oprema za prodavnice sa proizvodima koje zahtevaju rashladnu tehniku.


Konstrukcija i oprema za centre za logistiku i za poslovne centre

Mi proizvodimo i isporučujemo sve vrste čeličnih konstrukcija po zahtevu kupca. Standardna konstrukcija u našoj proizvodnji je čelična konstrukcija sa sistemom hale B A. Ne zahteva velike radove na oblikovanju terena, ima jednostavnu instalaciju i servisiranje hale je lako.

Inovacija u konstrukciji je kombinacija čelika i drveta (nastavljene grede). Glavna čelična konstrukcija je kavez koji je dizajniran kao sistem od dve šarke koje nose okvire i rešetku i kočionog sistema, koji obezbeđuje svoju tro - dimenzionalnu stabilnost. Glavna čelična konstrukcija - kavez ima mogućnost lakog demontiranja i postavljanje termoizolacionih sendvič zidova.

 

Pronađite nas na: