GBRSRB
Početna
Foto
Video
Novosti
Katalozi
Kontakt

Mašine za radove na terenu

Poljoprivreda - agrotehnika | Poljoprivredna mehanizacija | Mašine za radove na terenu


Kultivator

Jednostavna, ali robusna mašine dokazana u godinama korišćenja.HIDRAULIČNI MANIPULATORI

Nudimo hidraulične manipulatore sa širokim spektrom dužine radne ruke kao univerzalnog sredstva manipulacije.


Kašike za hranjenje

Novi sistem za sprovođenje hrane do korita. Veliko povećanje na unos hrane i efikasnost proizvodnje mlečnih krava. Kašika putuje automatski i do 30 puta dnevno od stola za ishranu i sprovodi hranu nazad u korito. Kašika takođe može da manipuliše sa malom količinom zrna, što dodatno podstiče životinje da se nahrane. Kretanje mašine je kompjuterski kontrolisano.

Mašina je vođena pomoću 24 V baterije. Kada mašina završi putovanje ostaje na početnoj poziciji i automatski je povezana na punjač. Kašika putuje duž šine, ima visinu sa podesivom trakom koja se sklapa nazad kada pogodi prepreku. Mašina može da putuju po krivinama i tako može da se koristi u dva reda ishrane tabele.


MB-01 MANIPULATOR

MB 01 manipulator je dizajniran za manipulaciju za standardnih okruglih bala sena. Vuče se iza traktora na tri tačke povezan za hidraulični sistem traktora. Čini manipulaciju lakom - ugrađen hidraulični klip, pod kontrolom je hidrauličnog sistema traktora. Osigurava da su bale vezane čvrsto i vertikalno.

Položaj bale se može podesiti pomoću tri tačke. On ima jednostavnu i robusnu konstrukciju, koja vam omogućava brz rad. Uska širina ruku znači da hrana brzo stavlja na mesto - kada bala je u gornjem položaju, to je lako ukloniti plastičnu foliju sa dna, i kada bala je spuštena ostatak se postavlja na plastičnu foliju koja se može skinuli. 

   


Tehnički podaci

  • Težina: 55kg
  • Unutrašnji prečnik: 1120mm (za balama prečnika 130cm.)
  • Granica težine: 700kg .


Nosači mleka za junad


Kolica-cisterna sa mlekom za telad su napravljena od nerđajućeg čelika, proizvode se sa zapreminama od 130 l, 180 l, 260 l, koja se zagrevaju ili ne zagrevaju. Rezervoar sa mlekom se koristi da se mleko teladi zagreje. Napravljeno od nerđajućeg čelika i ima duplo dno, na poleđini od kojih su dva grejna elementa.

Tu je merač nivoa mleka i temperature, a temperatura se kontroliše termostatom. Sa prednje strane se nalazi česma sa crevom za prenos mleka u korito. Kontrolni panel za zagrevanje se isporučuje u korpi. Ova korpa vam štedi mnogo vremena kada ishrane svoje listove i mleko služi sa optimalnom temperaturom, naročito u zimskom periodu.

Pronađite nas na: