GBRSRB
Početna
Foto
Video
Novosti
Katalozi
Kontakt

Hemijske PPOV

Zaštita životne sredine | Prečišćavanje otpadnih voda | Hemijske PPOV

Spektar upotrebe

Mega serija – primena u većim gradovima, hemijska postrojenja za prečišćavanje su namenjena kako za prečišćavanje vode od padavina i pa do hemijske koagulacije hidrolizovanih koagulanata. Dizajn i fleksibilnost PPOV hemijskih reaktora predstavljaju osnov za izuzetno širok spektar tehničkih aplikacija sa proizvodnjom od 0,5 l / s do 50 l / s. Primeri industrijske upotrebe je neutralizacija otpadnih voda, omekšavanje vode, uklanjanje privremene tvrdoće, gvožđa i mangana uklanjanje podzemnih voda i mnoge druge aplikacije.


Opis tehnologije

Filtracija u fluidizovanom sloju za odvajanje od suspenzije dovodi što ostvaruje proces prečišćavanja ima dugu tradiciju. To je sistem hemijske pripreme vode, gde je princip zasnovan na fluidizovanom sloju filtracije koji se koristi prvi put, a zatim se proces proširio i na oblast biološkog prečišćavanja, što je nazvano imenom USBF kao evoluciju od hemijskog tretmana. Glavni osnov Hemijskog PPOV tehničkog rešenja je novi sistem prečišćavanja.

Značajna karakteristika nove generacije Hemijske PPOV prečišćivača je njegova geometrijska konfiguracija koje omogućavaju smanjenje početnih zahvata koja je ugrađena u tanjiru pregradnog zida, koji omogućava široku fleksibilnost oblika, kao i obim reakcije prostora. Omekšavanje vode se sprovodi dekarbonizacijom.

Kao deo jedinice dekarbonizacije je takođe filter sa fiksnim filterskim slojem u obliku sa patentiranim filterom.Hemijska - PPOV prednosti

 

Visoke efikasnosti tretmana

Optimalno korišćenje kontaktne dekarbonacija za poboljšanje karakteristike separacije.

 

Dizajn fleksibilnos

Najfleksibilnije rešenje Hemijskih - PPOV prečišćivači omogućavaju da prilagodite proces individualnim potrebama i zahtevima kvaliteta vode kupca.

  

Niska početni troškovi

Troškovi tehnologije koje se koriste u hemijskoj metodi prerade postrojenja za tretman otpadnih voda u velikoj meri pojednostavljuje operacije jedinice za hemijsku pripremu vode i time stvaraju smanjenje investicije i operativne uštede.

Operativna pouzdanost

Automatiski proces dekarbonizacione jedinica sa jednostavnim i pouzdanim sistemom doziranja kalcijum hidrata smanjuje potreba za radom operatera

Pronađite nas na: